אירועי סיום שנת פעילות באגף הספורט

סיום שנת פעילות באגף הספורט אלפי ילדים, בני נוער ומבוגרים השתתפו באירועים לסיכום שנת הפעילות של אגף הספורט בחברה העירונית

סיום שנת פעילות באגף הספורט

איציק עובדיה, מנהל האגף: "עיריית רחובות באמצעות אגף הספורט לוקחת חלק מרכזי בחינוך הדור הצעיר לתרבות ספורט ולמצוינות ובכך מוביל הלכה למעשה את חזון ראש העיר לקידום תרבות הספורט והפנאי"

במהלך החודש  נערכו מספר אירועים המסכמים את שנת הפעילות החוגית והתחרותית של כלל ענפי הספורט הפועלים באמצעות אגף הספורט שבחברה העירונית.

במסגרת זו השתתפו אלפי ילדים וילדות, בני נוער ומבוגרים הפעילים בתחומי הספורט השונים, החל מכדורסל בנים ובנות, דרך כדורגל, כדוריד, האבקות, ג'ודו, כדורעף, מחול, התעמלות ואקרובטיקה וליגת הנשים מאמאנט רחובות . מופעי הסיום נערכו בהיכלי הספורט מול קהל רב.

איציק עובדיה, מנהל אגף הספורט: "הפעילות החוגית והתחרותית של ענפי הספורט בעיר גדלה ומתרחבת וכך גם כמות המשתתפים בכלל הפעילות. עיריית רחובות באמצעות אגף הספורט לוקחת חלק מרכזי בחינוך הדור הצעיר לתרבות ספורט ולמצוינות ובכך מוביל הלכה למעשה את חזון ראש העיר לקידום תרבות הספורט והפנאי".

הפעילות בעונת 2014/15 הובילה להישגים רבים בזירה המקומית והארצית. קבוצת הכדורסל ילדים ב' של מכבי עירוני רחובות, בהדרכתו של דור צבר, זכתה באליפות המדינה ילדים ב'- מחוז מרכז.

קבוצת הנוער של עירוני רחובות בכדוריד, בהדרכתו של אלון גמליאל  זכתה בדאבל היסטורי -  אליפות וגביע המדינה. קבוצת נערים ט', בהדרכתו של תום אדטו  זכתה בגביע המדינה וקבוצת נערים י' בהדרכתו של אמיתי דיין  הגיעה לגמר הגביע.

כמו כן, קבוצות נערים ט' ונערים י' עדיין מתמודדות בימים אלה במשחקי ההכרעה לאליפות המדינה. איציק עובדיה: "ענף ההיאבקות ממשיך בשנה זו לקצור הישגים גם בזירה הבינלאומית. כמו גם, ענף הג'ודו שהשיג הישגים נאים באליפות ישראל. בענף התעמלות ואקרובטיקה, נבחרת רחובות הפועלת במסגרת ביה"ס העירוני להתעמלות ואקרובטיקה, זכתה באליפות במסגרת אולימפיאדת הילדים. בנוסף העפילו ארבע בנות לגמר אליפות ליגה ארצית באקרובטיקה.

תעודות הוקרה