דואגים לכולם

הוסדרה הנגישות לסדרת אירועי הזמר העברי 'שרים לך רחובות 2016'

מסורת סדרות הזמר העברי 'שרים לך רחובות', נמשכת זו השנה השביעית ברציפות, מידי יום חמישי ברחבת העירייה.

עיריית רחובות משקיעה רבות במטרה להנגיש את הסביבה העירונית, למגוון החברתי הקיים בעיר. במסגרת הנגישות העירונית ועל מנת לאפשר לכלל תושבי העיר ליהנות מערבי הזמר העברי 'שרים לך רחובות', החליטה העיריה להותיר את המעליות המגיעות מקומת הקניון, פתוחות, בין השעות 20:00 – 20:45 ובכך לאפשר לבעלי מוגבלות תנועתית להגיע מדי יום חמישי לערבי זמר איכותיים ומיוחדים. המעליות תיפתחנה לרווחת הציבור גם בתום המופעים.

מסורת סדרות הזמר העברי 'שרים לך רחובות', נמשכת זו השנה השביעית ברציפות, מידי יום חמישי במהלך החודשים  יולי – אוגוסט, החל מהשעה 20:30, ברחבת העיריה, בהנחיה ובהשתתפות מיטב האמנים בארץ, ביניהם ישי לוי, אלון אולארצ'יק, אביבה אבידן, נורית גלרון, מתי סרי, גלית גיאת, ועוד.

אלון אולארצ'יק, יפתח את הסדרה, היום בערב,  בלהיטיו הגדולים מכל הזמנים - הציבור מוזמן!