תושבות ותושבים יקרים,
ישיבת מועצת העיר מס' 33 תתקיים ביום רביעי, כ"ה בטבת,  29/12/21 בשעה 18:00. הישיבה תתקיים בחדר הישיבות בקומה 2, בבניין העירייה, רחוב ביל"ו 2.

סדר יום:

1. אישור  פרוטוקול מועצה מס' 32 מתאריך 8/12/21

שאילתות :

א . האם הסכם הגג שאושר בישיבת מועצת העיר האחרונה אושר באופן חוקי או שמא יש לאשר אותו מחדש? ( ח"מ מתן דיל מתאריך 2/12/21)

ב.  כמה מבנים ציבוריים בעיר אינם מונגשים? ( ח"מ קארין ברגינסקי מתאריך 5/12/21 )

ג. מדוע אתה לא מקיים את הבטחתך לתושבי רחובות ? ( ח"מ דני מרשה  מתאריך 22/12/21 ) – התשובה תיענה בישיבת המועצה הבאה

ד. מדוע לא מבוצעת החלטת מועצת העיר מיום 30/6/21 ? (ח"מ רונן אהרוני  מתאריך22/12/21 )– התשובה תיענה בישיבת המועצה הבאה

ה. מדוע לא מיושם תיקון חוק העזר העירוני בנושא שיפוץ חזיתות  משנת 2017 ? (ח"מ רונן אהרוני מתאריך 22/12/21 ) – התשובה תיענה בישיבת המועצה הבאה

3. הצעות לסדר :

א.  ביצוע סקר בעלי חיים בטרם התחלת הבנייה במסגרת התחדשות עירונית למניעת פגיעה במערכות אקולוגיות בקריית משה (ח"מ איטל בציר אלשיך מתאריך 22/12/21)

ב . הבעת תודה והערכה רשמית לעובד/ת על ידי המעביד (עיריית רחובות ותאגידיה) : קיום אירוע העובד המצטיין כביתר הרשויות המקומיות והתאגידים העירוניים בשיתוף הוועדים ונציגויות העובדים (ח"מ אביב איטח מתאריך 26/12/21)

4.   נושאים נוספים:

א. אישור בעלי זכות חתימה על מסמכי הרשות

ב.  הסמכת פקחים עירוניים, ליחידת האכיפה העירונית, לאכוף את חוקי העזר

ג. מינוי ח"מ פנחס הומינר כממלא מקום יו"ר וועדת הנחות (נזקק)

ד. אישור פרוטוקול וועדת ביקורת מיום 1/11/21

ה. אישור פרוטוקול וועדת ביקורת מיום 1/3/21

ו. אישור תשלום שכרו של מאיר דהן, מנכ"ל העירייה, בגובה 100% שכר מנכ"ל ברשויות המקומיות - בכפוף  לאישור משרד הפנים.

ז. מינוי מאיר דהן כדירקטור בחברה העירונית לתרבות, ספורט ונופש  - בכפוף  לאישור משרד הפנים.

ח. מינוי מאיר דהן כדירקטור בחברת הל"ר - בכפוף   לאישור משרד הפנים.

ט. מינוי מאיר דהן כחבר מליאה באיגוד ערים לאיכות הסביבה דרום יהודה.

י. הגדלת משרתו של יניב מרקוביץ- סגן רה"ע, ל- 100% משרה.

יא. אישור פרוטוקול וועדת תמיכות ומענקים

יב. עדכון הסכם הגג – תיקונים והשלמות

יג. מועמדים למועצה הדתית.