העבודות לשדרוג תשתיות המים בעיצומן: שינויים בהסדרי התנועה והחנייה ברחוב גורודסקי

תאגיד המים הבאר השלישית מקדם עבודות לשיפור ושדרוג קווי המים בכל העיר. בשבוע הקרוב, החל מיום ראשון, ה-15.9, ולמשך 10 ימים, תבוצע עבודה בקידוח אופקי בציר גורודסקי, בקטע הרחובות מנוחה ונחלה - הפלמ"ח, מכיוון מערב למזרח. ההתראה הקצרה ניתנה בשל הקדמת העבודות על מנת להשלימן לפני החגים ולצמצם את פגיעת איכות החיים באיזור. העבודות נועדו לשלבי הפיתוח הסופיים של בריכת האיגום המרכזית, שתביא לשיפור באספקת המים בזמני שגרה וחירום לכל השכונות בעיר.

העבודות יתקיימו בימים ראשון-חמישי, בין השעות 18:00-8:30.

שימו לב לשינויים בהסדרי התנועה והחנייה בהודעה המלאה.

תאגיד המים הבאר השלישית מוביל את שדרוג תשתיות המים, הביוב והניקוז בכל רחבי העיר.

בשבוע הקרוב, תחל עבודה בקידוח אופקי ברחוב גורודסקי ותגרום לשינויים בהסדרי התנועה והחנייה בקטע הרחובות מנוחה ונחלה – הפלמ"ח.

החל מיום א', 15.9.2024, בימים א'-ה', בין השעות 18:00-8:30, ולמשך 10 ימים:

ייסגר לתנועת כלי רכב וחנייה רחוב גורודסקי, בקטע הרחובות סירני–הפלמ"ח, מכיוון מערב למזרח.

תבוטל החנייה במפרץ החנייה ברחוב גורודסקי 17-15.

תבוטל החנייה במפרץ החנייה ברחוב גורודסקי 18.

עיריית רחובות מודעת להתראה הקצרה אשר ניתנה לתושבות והתושבים בשל הקדמת העבודות והניסיון להשלימן לפני החגים, מתנצלת על אי הנוחות הזמנית ותעדכן על המשך העבודות והסדרי התנועה הנוספים ברחוב, ככל שיהיו.

עובדי תאגיד המים העירוני זמינים עבורכם בטלפון: 1-800-55-57-70, ובאתר האינטרנט: www.habeer3.co.il

תושבים המעוניינים לקבל עדכונים ישירים בוואטספ על העבודות באזור מוזמנים להצטרף לעדכונים הייעודיים של עיריית רחובות - לחצו דרך הנייד על הקישור > did.li/Of75q

ושלחו לנו הודעה בוואטספ עם שמכם ואיזור המגורים שלכם.

שינויים בהסדרי התנועה והחנייה ברחוב גורודסקי