מופעים, סדנאות, משחקים ומרחבים פתוחים: הנוער ברחובות מקבל יותר!

עיריית רחובות, באמצעות מחלקת הנוער, יצרה עבור תלמידות ותלמידי העיר, מבתי הספר היסודיים ועד החטיבות העליונות, את "חודש הנוער ברחובות" – תכנית גדושה בפעילויות מהנות במתחמי העירונוער – סדנאות שוקולד, צילום ועוד, מתחמי גיימינג וטורנירים בפינג פונג ופיפ"א, כשגולת הכותרת – מפגשים עם כוכבי הרשת אבי אבורומי, וייב איש, קווין רובין וליאל אלי

אחרי קיץ עמוס בפעילויות, באגף הנוער של עיריית רחובות לא נחים, והיום מתפרסמת תכנית חדשה, מלאה בהפתעות ופעילויות איכותיות – "חודש הנוער ברחובות". במסגרת התכנית, ייפתחו מרחבי הנוער במרכזי העירונוער השונים בעיר, בכל יום בין השעות 20:00-15:30, שם יוכלו התלמידות והתלמידים ליהנות ממתחמי גיימינג, פינג פונג, כדורגל שולחן וכן סדנת שוקולד, סדנת צילום, סדנת מיוני הכנה לצה"ל, אימון פונקציונלי ועוד. מרכזי העירונוער פועלים בשלושה מוקדים שונים בעיר: מרכז – ברחוב בנימין 4, עירונוער הולנדית-גבירול – ברח' הר הצופים 70 ועירונוער קרית משה – ברחוב גביראלוב 20.

גולת הכותרת של חודש הנוער ברחובות – ערבי מוסיקה וצחוק עם כוכבי הרשת האהובים על הנוער – ב-10.9, יום שלישי, יתארח קווין רובין בעירונוער מרכז, ב-18.9, יתארחו הזמר אבי אבורומי והראפר וייב איש להופעה היסטרית בהיכל התרבות בעלות סמלית של 30 שקלים. ב-25.9 תהיה זאת כוכבת הרשת ליאל אלי, שתגיע לעירונוער מרכז לסדנת העצמה ודימוי גוף.

פרטים נוספים אודות הסדנאות והפעילויות השונות תוכלו למצוא בעמוד האינסטגרם, הטיקטוק והפייסבוק של העירונוער.

מרכזי העירונוער פתוחים עבורכם 15:30-20:00