שימו לב, מפגש שיתוף ציבור בנושא חידוש מתחם היקב - נדחה

בשבוע האחרון התקיימה פגישה משותפת של מ"מ ראש העיר שוקי קרומר וחברת מועצת העיר ומחזיקת תיק שירות לתושב מיכל וולקני עם תושבות ותושבי שכונת היקב, במהלכה העלו התושבים מספר סוגיות חשובות נוספות שיש לבחון. בהמשך לפגישה ומתוך רצון אמיתי לקיים שיח פתוח וקשוב לצרכי תושבות ותושבי השכונה - ראש העיר מתן דיל הנחה את הצוותים המקצועיים לדחות את המפגש שתוכנן להתקיים ב-15.9.

יש לציין כי בשבוע האחרון נבחר דודי אשכנזי לתפקיד ראש מינהל קהילה ושירות לתושב בעיריית רחובות. במסגרת פעולות מינהל שירות וקהילה ימופו השטחים והצרכים של תושבי ותושבות השכונה, יועברו סקרים מתאימים, יערך שיתוף ציבור ותתקיים עבודה שוטפת מול נציגות השכונה. במקביל, למבנה היקב יהיה תיק תיעוד והמועצה לשימור אתרים תיקח חלק פעיל בהחלטות שתתקבלנה לגביו.

עד כניסתו של אשכנזי בפועל לתפקידו במהלך החודש הבא, תעמוד ח"מ מיכל וולקני בקשר עם נציגות התושבים, ככל שידרש ויתבקש.

תמונה ממפגש תושבים עם מ"מ ראש העיר שוקי קרומר וח"מ ומחזיקת תיק שירות לתושב מיכל וולקני