הפסנתר בגן המגינים נצבע בצהוב בתקווה לשובו של החטוף אלון אהל - הציבור מוזמן לטקס חנוכת הפסנתר המחודש

המנגינה חייבת להימשך:

הפסנתר בגן המגינים נצבע בצהוב בתקווה לשובו של החטוף אלון אהל – הציבור מוזמן לטקס חנוכת הפסנתר המחודש

עיריית רחובות והחברה העירונית, בשיתוף מטה משפחות החטופים בעיר, יחנכו הערב, שלישי 27.8, את פסנתר הרחוב אשר ניצב בגן המגינים ונצבע מחדש בצהוב, למען העלאת המודעות להחזרתם של החטופים, ויקדישו אותו לחטוף אלון אהל, פסנתרן מוכשר בן 23 שנחטף לעזה ב-7.10 ממסיבת הנובה.

הציבור מוזמן - יום שלישי, 27.8, 17:30, גן המגינים, רח' הבנים 10.

עיריית רחובות והחברה העירונית, בשיתוף מטה משפחות החטופים, מזמינות את הציבור לטקס חנוכת הפסנתר המחודש בגן המגינים, שנצבע בצהוב למען העלאת המודעות להשבת החטופים. הפסנתר הצהוב מוקדש לחטוף אלון אהל, פסנתרן בן 23, שנחטף ב-7.10 ממסיבת הנובה, ובטקס יתארחו ויישאו דברים הוריו של אלון, עידית וקובי, וכן סגן ומ"מ ראש העיר שוקי קרומר.

בחלק האמנותי יפליא בנגינתו נועם שטיינברג, תלמידה של נדיה ארחמוביץ מהקונסרברטוריון העירוני. הזמרת שחר יוסף תבצע את שירו של צביקה פיק ז"ל "עוד נתחיל מחדש", השיר האהוב על החטוף בן העיר רחובות, נמרוד כהן, בליווי המנהל המוסיקלי משה יוסף.

ראש העיר רחובות, מתן דיל: "עיריית רחובות ממשיכה להנכיח את החטופים במרחב הציבורי, כל אחד ואחת עם הייחודיות שלו, וכולנו מתפללים ומייחלים לשובם המהיר הביתה."

אלון אהל

הפסנתר הצהוב בגן המגינים.jpe