בלילה שבין יום שני לשלישי (26-27.8) רכבת ישראל תקיים עבודות שיקום וחיזוק גשר ההפרדה המפלסית בדרך האצ"ל

במסגרת העבודות תתקיים חסימה הרמטית בדרך האצ"ל - מהצומת המרומזר בחיבור עם רח' מרדכי בשיסט ועד לתחנת הדלק דור אלון, בין השעות 22:00 בלילה ל-5:00 בבוקר שלמחרת.

לצד העבודות, דרך הנסיעה לשכונת נווה עמית תישאר פתוחה לנסיעה

בחודש יוני האחרון הודיעה רכבת ישראל על תחילת עבודות שיקום וחיזוק גשר ההפרדה המפלסית בדרך האצ"ל שימשכו כשישה חודשים (יוני-דצמבר 2024).

השבוע, בלילה שבין שני לשלישי (26-27.8) יתקיימו עבודות בדרך האצ"ל - מצומת המרומזר בחיבור למרדכי בשיסט ועד לתחנת הדלק דור אלון, בין השעות 22:00 בלילה ל-5:00 בבוקר שלמחרת. העבודות דורשות סגירת הרמטית של המקטע ולכן הנהגות והנהגים מתבקשים לנסוע בדרכים חלופיות. יש לציין כי הכניסה והיציאה לשכונת נווה עמית ישארו פתוחות, ובנוסף, הכניסה לשכונת נווה יהודה תישאר פתוחה מכיוון דרום לצפון לצד קיום העבודות במקטע הסמוך.

תושבות ותושבים המעוניינים לקבל עדכונים בנושא סגירת הכביש בעקבות העבודות יכולים לפנות לוואטספ העדכונים של עיריית רחובות בטל' 050-211-9555, כמו כן ניתן להתעדכן על מועדי העבודות באמצעות אתר עיריית רחובות, המוקד העירוני 106 בטל' 08-9392106 וגם ביישומון WAZE.

דרך האצ"ל