ראש העיר רחובות מתן דיל וראש העיר נס ציונה שמואל בוקסר בהסכמה היסטורית: תוקם ארנה משותפת לשירות תושבי שתי הערים

בפגישה שהתקיימה השבוע בין ראשי הערים השכנות מתן דיל ושמואל בוקסר, בהשתתפות ממלא מקום רה״ע רחובות ומחזיק תיק הספורט, אביב איטח, משנה לרה״ע נס ציונה ומחזיק תיק הספורט, יהודה חיימוביץ', הגיעו ראשי הערים להסכמה ראשונית אך ההיסטורית: הערים יצאו לדרך משותפת, להקמת ארנה חדשה ומתקדמת אשר תשרת את תושבי שתי הערים.

על פי ההסכמות, הארנה המתוכננת תיבנה באזור שבין רחובות לנס ציונה ותכיל כ-4,000 מקומות ישיבה. הפרויקט המתקדם מתוכנן  כמרכז ספורט, תרבות ובילוי מרכזי עבור התושבים.
ההסכמות על שיתוף הפעולה בין ראשי הערים מגדיל את הסיכויים למימוש הפרויקט החשוב.

ראש העיר רחובות מתן דיל: "אני שמח שהפנייה לידידי שמואל בוקסר ראש העיר נס ציונה נושאת פרי ואנחנו מקדמים שיתוף פעולה ראשוני והיסטורי בין הערים השכנות. הארנה החדשה תהפוך לבית חדש לאירועי ספורט, מופעים, תרבות ובילוי, ביחד עם עיריית נס ציונה נתכנן ונקים את המבנה שישמש את תושבות ותושבי שתי הערים".

ראש עיריית נס ציונה שמואל בוקסר: "אני מודה לחברי מתן דיל, ראש העיר רחובות על שיתוף הפעולה הפורה ומאמין כי הצעד החשוב הזה, הוא ראשון בשורת שיתופי פעולה עם שכנתנו הטובה רחובות. יחד, יש לנו מכפיל כוח לפעול למען הקהילה ולהבטחת איכות חיים ועתיד טוב יותר עבור תושבי נס ציונה ורחובות גם יחד".

מ"מ ראש העיר רחובות ומחזיק תיק הספורט אביב איטח: "במסגרת מהפכת הספורט שאנחנו מובילים בעיר אנחנו יוצאים היום לדרך משותפת שתקדם את הספורט והתרבות בשתי הערים. תושבות ותושבי רחובות ונס ציונה יוכלו ליהנות מקומפלקס אחד בו יתקיימו אירועי ספורט בקנה מידה ארצי, הופעות, אירועים וגם מתחם מסחרי שוקק. אני שמח על שיתוף הפעולה ומודה לראש עיריית רחובות מתן דיל ולראש עיריית נס ציונה שמואל בוקסר".

ראש העיר רחובות מתן דיל וראש העיר נס ציונה שמואל בוקסר