דוברת חדשה לעיר רחובות: רינת אלון

היום (שני, 12.8) נבחרה רינת אלון לדוברת עיריית רחובות

אלון ניהלה במשך 7 שנים את מחלקת הפרסום בחברה העירונית, הובילה הפקות ואירועי תרבות ופעילה חברתית בולטת ומוכרת בעיר רחובות

אל מכרז דובר/ת עיריית רחובות ניגשו כ-50 מועמדות ומועמדים מכל רחבי הארץ. המועמדים שעמדו בתנאי הסף במכרז עברו למבחנים במכונים מקצועיים ועשרת המועמדים שזכו בציונים הגבוהים ביותר עברו לבחינת הוועדה.

הוועדה שהתכנסה הבוקר (שני, 12.8) בחרה ברינת אלון לדוברת עיריית רחובות. אלון בת 46, אם לשניים ומתגוררת ברחובות ב-20 השנים האחרונות, ניהלה במשך 7 שנים את מחלקת הפרסום בחברה העירונית רחובות ולקחה חלק מרכזי בניהול הפקות ואירועי תרבות רבים בעיר. לצד העשייה העירונית, ב-20 השנים האחרונות אלון הינה בעלת עסק עצמאי בתחום ההפקות, תוכן, כתיבה ועריכת ספרים. לאלון תואר ראשון מאוניברסיטת תל אביב והיא פעילה חברתית בולטת ומוכרת בעיר.

בתקופת משבר הקורונה יזמה יחד עם תושבות נוספות את "קונים ברחובות", כדי לעודד קנייה מקומית ולתמוך בעסקים הקטנים בעיר ועם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל" אלון יזמה פרויקט חברתי נוסף בשם "חיבוק רחובותי"- מערך סיוע עירוני לנשות המילואים ברחובות. בשנה האחרונה אלון שימשה כדוברת הקמפיין של ראש העיר הנבחר מתן דיל בבחירות לרשויות המקומיות.

אלון נכנסת לתפקיד דוברת העירייה לאחר שאביטל רגב-קיסר, הדוברת הקודמת פרשה מתפקידה אותו מילאה במשך 6 וחצי שנים.

מתן דיל ראש העיר: "אני מברך על בחירת ועדת מכרזים, רינת מקצועית, חריפה, בעלת יכולות ניהול גבוהות ושחקנית נשמה. אני שמח על הבחירה בתושבת העיר לתפקיד רגיש וחשוב כל כך ובטוח שהיא תהיה שותפה בולטת בעשייה למען תושבות ותושבי העיר".

רינת אלון מסרה: "אני מודה לראש העיר ולוועדת המכרזים על האמון והבחירה בי. העיר רחובות יקרה לליבי, בה בחרתי לגדל את ילדיי ולהקים את משפחתי. כפי שפעלתי לטובת העיר ותושביה במשך שנים כך אמשיך לעשות זאת גם בתפקידי כדוברת העירייה".

רינת אלון- דוברת עיריית רחובות- צילום פרטי