אין שינוי בהנחיות - עיריית רחובות ערוכה לעבור משגרה לחירום

תושבות ותושבים יקרים שימו לב,

• עיריית רחובות נמצאת בקשר שוטף מול גורמי פיקוד העורף ובשלב זה הנחיות ההתגוננות באזורינו נותרו ללא שינוי והשגרה נמשכת. יחד עם זאת חשוב לנו שתדעו שצוותי הביטחון בעיר ערוכים למעבר מהיר משגרה לחירום:
  •  ראש העיר מתן דיל הורה השבוע על פתיחת מקלטים ציבוריים נוספים הפזורים ברחבי העיר שישמשו את התושבים בעת הצורך, לרשימת המקלטים המלאה היכנסו לאתר 》》
  •  שוטרי השיטור העירוני יתגברו את הכוחות הפרוסים ברחבי העיר בסוף השבוע הקרוב.
  • מינהל החינוך בעיריית רחובות ערך תרגילים יזומים בימים האחרונים במסגרת הקייטנות של החברה העירונית ורשת חוויות. הילדים והצוותים החינוכיים תרגלו כניסה למקלטים באופן מסודר בתוך זמן ההתגוננות.
  •  היום (חמישי, 1.8) קציני הביטחון של עייריית רחובות הגיעו לסייר בלמעלה מ-100 גנים ילדים הפזורים ברחבי העיר ובבתי הספר הפעילים בעיר.

תושבות ותושבים יקרים, אנחנו מחדדים שוב את הנחיות ההתגוננות של פיקוד העורף המצילות חיים:

בתוך דקה וחצי מרגע הישמע האזעקה יש להיכנס לממ"ד או למקלט, ולשהות בו עשר דקות לפחות.
אם אין לכם ממ״ד או מקלט משותף, היכנסו לחדר מדרגות פנימי ואם אין- לחדר פנימי.
לשוהים בבית מומלץ להשתמש באפליקציית פיקוד העורף, אשר מתריעה בזמן אמת בהתאם למיקומכם, להורדת האפליקציה לחצו >

אנא שמרו על עירנות, ועקבו אחר הנחיות פיקוד העורף ועיריית רחובות

המוקד העירוני 106 עומד לרשותכם 24 שעות ביממה -
וואטסאפ מוקד: 050-8806106.
טלפון קווי מוקד: 08-939-2106

לעדכונים שוטפים מעיריית רחובות הצטרפו לערוץ הרשמי של  עיריית רחובות בטלגרם
או הצטרפו לעדכונים בווטסאפ העירוני שימרו את המספר שלנו 0502119555 כאיש קשר אצלכם בנייד, ושילחו לנו הודעה בווטסאפ או בקישור עם השם ואיזור המגורים שלכם.

נעבור את זה ביחד