לטובת ההורים, התלמידות והתלמידים: שימו לב לשינויים במבני מוסדות החינוך בעיר בשנת הלימודים הבאה

מינהל החינוך בעיריית רחובות מודיע היום (חמישי, 20.6) על שינויים במיקומי בתי הספר בעיר- בית הספר הראי"ה יעבור למבנה בית הספר יבניאלי ובית הספר בארי בשדה-בנות יעבור למבנה בית הספר הראי"ה.

כזכור, משרד החינוך הודיע בחודש שעבר על סגירת בית הספר יבניאלי מאחר ואחוז הרישום לשנת הלימודים הבאה היה נמוך במיוחד. כעת מודיעה עיריית רחובות כי בשנת הלימודים הבאה יתקיימו שני מעברים חשובים במבני בתי הספר בעיר:

בית הספר הראי"ה הממוקם כעת בשכונת קריית משה יעבור למבנה בית הספר יבניאלי, ובכך ייהנו התלמידים ממבנה חדש יותר וקהילת בית הספר תוכל להפוך לעוגן חברתי משמעותי בשכונת אושיות.

שינוי נוסף עליו הכריז היום מינהל החינוך הוא מעבר של בית הספר בארי בשדה-בנות הלומדות כעת במרכז תקוותנו- למבנה בית הספר הראי"ה בקריית משה. כך למעשה יתאחד בית הספר "בארי בשדה" למבנה אחד. הצעד לאיחוד הפיזי של בית הספר יקל באופן משמעותי על הורי בית הספר בארי בשדה שבנותיהן ובניהם רשומים לבית הספר.

ההודעה מאת ראש העיר ומחזיק תיק החינוך מתן דיל וראש מינהל החינוך אפרת צוקרמן על מעברי בתי הספר הועברה היום למנהלים שקיבלו אותה בשמחה רבה. את מעבר בתי הספר למבנים החדשים ילוו נציגי מינהל החינוך, אגף התחזוקה ומחלקת הרכש בעיריית רחובות כדי לענות לגורמים החינוכיים בבתי הספר על הצרכים והדרישות ולהפוך את המעברים לנעימים לתלמידות והתלמידים, לצוותי החינוך וגם להורים.

בי"ס הראיה

בי"ס בארי בשדה