כל המשפחה חוגגת ט"ו בשבט ברחובות!

עדכון: בעקבות תחזית מזג האוויר- עיריית רחובות דוחה את פעילות ט"ו בשבט שתוכננה למחר, שישי (25.1), בפרדס הטוב והמיטיב.
אתם מוזמנים להצטרף למועד החדש של הפעילות ביום ו' הבא, 2.2.24 בין השעות 13:00-15:00. במידה ונרשמתם לפעילות- אין צורך להירשם מחדש.

תושבות ותושבי העיר רחובות מוזמנים לחגיגת ט"ו בשבט משפחתית בקהילה: קטיף פירות למען נזקקים, דוכני משחק, יצירה וחידונים ברוח החג וגם- מיץ פירות הדר טרי
האירוע ביוזמת אגף השכונות בעירייה בשיתוף קהילת פסיפס והוא ללא עלות
הפעילות תתקיים בפרדסים של סנדי קולב (ליד הכניסה לקיבוץ שילר וצומת ביל"ו), ביום שישי, ט"ז בשבט, 26.1.24, בין השעות 13:00-15:00 , להרשמה לפעילות >> לחצו כאן

אגף השכונות בעיריית רחובות בשיתוף קהילת פסיפס וארגון "לקט ישראל" מזמינים את התושבים והתושבות לחגוג את ט"ו בשבט בדרך שונה ומיוחדת, שמעניקה לקהילה: משפחות התושבים מוזמנות להגיע ולקחת חלק בקטיף בפרדסים, ביום שישי, ט"ז בשבט, ה-26.1.24, בין השעות 13:00-15:00 , ליד הכניסה לקבוצת שילר וסמוך לצומת ביל"ו (מיקום מדויק ישלח לנרשמים).

בתוכנית: קטיף פירות בפרדסים שיועבר לנזקקים כתרומה לקהילה מארגון "לקט לישראל",
הכנת מיץ פירות סחוט טרי, בילוי בדוכני משחק, יצירה וחידונים ברוח שירי החג וכמובן גם שירי ט"ו בשבט.

הפעילות תתקיים בחוץ, ולכן מומלץ להצטייד בכובע, מים לשתיה, נעלים סגורות ונוחות.
ההרשמה לפעילות הינה ללא עלות >> לחצו כאן
הפעילות הינה ללא תשלום. לפרטים נוספים ושאלות ניתן לפנות לשרמן בטל' 054-564-3911