הבוקר, שלישי (9.5): הערכת מצב במרכז ההפעלה לשעת חירום בעיריית רחובות

ועדת מל"ח (משק לשעת חירום) וביטחון בעיריית רחובות, אשר מאגדת את כל גורמי הביטחון העירוניים, קיימה הבוקר הערכת מצב לאור המתיחות הביטחונית ברצועת עזה.

בהתאם להנחיות פיקוד העורף, רחובות אינה בטווח 40 ק״מ, ולכן הפעילות נמשכת כרגיל. כל הגורמים העירוניים נמצאים בכוננות מלאה.

בהערכת המצב הראשונית הוחלט כי:

מוסדות החינוך: פעילות הקייטנות והצהרונים של החברה העירונית ורשת חוויות תתקיים היום (שלישי- 9.5) כרגיל.

קציני הביטחון של אגף הביטחון והבטיחות סיירו הבוקר בכל מוסדות החינוך בעיר כדי לרענן את ההנחיות ולוודא כי צוותי החינוך והילדים מכירים את הדרך אל המרחב המוגן.

ניידות אגף הביטחון והבטיחות והשיטור העירוני מסיירות ברחבי העיר בכוננות גבוהה ובכוחות מתוגברים.

עיריית רחובות קוראת לתושבים לגלות עירנות ותמשיך לעדכן בכל מידע והחלטה חדשה שתתקבל.

המוקד העירוני 106 עומד לרשותכם בכל בטל' 08-939-2106 וגם בוואטספ 050-8806106.

הערכת מצב במרכז ההפעלה לשעת חירום בעיריית רחובות