מלגה חברתית חולקה לסטודנטים תושבי העיר רחובות

ראש העיר, רחמים מלול העניק מלגות ל- 11 סטודנטים, תושבי העיר רחובות, שפעלו למען צעירים ברחבי העיר ובמתנ"סים, במסגרת התכנית "המלגות החברתיות" הטקס התקיים במעמד ראש העיר, רחמים מלול, המשנה לראש העיר, יו"ר דירקטוריון רשת חוויות, עו"ד יניב מרקוביץ ומנכ"ל רשת חוויות, עדי דויטש

במסגרת תכנית "המלגות החברתיות" קיבלו השנה מלגה, 11 סטודנטים תושבי העיר על פעילותם לטובת צעירים ברחבי העיר ובמתנ"סים. לתוכנית "המלגות החברתיות", אשר מופעלת על ידי עיריית רחובות, באמצעות מרכז צעירים עתידים, הצטרפה גם השנה רשת חוויות.

הסטודנטים, אשר הגיעו (22.7) לטקס בלשכת ראש העיר, הציגו את הפעילות השנתית שנערכה למען הצעירים ביניהם, התנהלות כלכלית נבונה לזוגות צעירים, לימוד אישי לנשים בשיטת ימימה, יריד בגדים יד שנייה, שכל הכנסותיו בסך של כ- 18 אלף שקל נתרמו לעמותת "תאיר", מתן יעוץ להחזר כספי ממס הכנסה, ועוד. ראש העיר העניק לכל סטודנט מלגה בסך 3000 ₪ עבור הפעילות שעשו במהלך השנה.

ראש העיר, רחמים מלול: "בפעילות שהצגתם כאן, ניכר היה שהגעתם לכל תחום ותחום בעיר ופעלתם לטובת מגוון רחב של אוכלוסיות. אני סמוך ובטוח שהמלגה שאתם מקבלים אינה משקפת את היקף העשייה אך הסיפוק שבפעילות וההתנדבות, הם החשובים - אשרינו שאלה המתנדבים שלנו".

המשנה לראש העיר, יו"ר דירקטוריון  רשת חוויות, עו"ד יניב מרקוביץ: "זו זכות להיות שותפים לתוכנית ולהענקת "מלגות חברתיות" לסטודנטים שהתמידו ופעלו לקידום הקהילה ברחובות במסגרת רשת המתנ"סים הפועלת בעיר. החברה נמדדת על פי היחס שלה לחוליותיה המוחלשות ומוערכת על פי יכולתה לחזקן וביחד היינו שם לשנות".

אורלי הלל, מנהלת מרכז צעירים עתידים: "מרכז הצעירים עושה מאמצים רבים מדי שנה לטפח את כל תחום הצעירים והסטודנטים בעיר. בתכנית המיוחדת הזו אנחנו פותחים אפשרות נוספת לסטודנטים ליזום ולהתנסות בעשייה ערכית משמעותית, להנות מהתוצר, להרוויח ניסיון שמהווה שורה חשובה בקורות החיים ואף לקבל מלגה".

הרשמה לתוכנית המלגות החברתיות לשנת הלימודים תשע"ו, תחל לאחר  חגי תשרי. סטודנטים המעוניינים להגיש מועמדות מוזמנים לעקוב אחר הפרסומים שיופיעו באתר של מרכז צעירים עתידים או  בדף הפייסבוק של מרכז הצעירים: "מרכז צעירים עתידים רחוב

חלוקת מלגה חברתית 2015