חגיגות ענק ברחובות לרגל יום העצמאות ה-68

ערב יום העצמאות, יום רביעי, 11.5, בשעה 20:00, גן המייסדים
סאבלימינל, מושיק עפיה, נורית גלרון, אלון אולארצ'יק, חנן יובל, דורית ראובני, אבנר גדסי, רגב הוד, להקת אלייב, נסרין קדרי, בן רביד ואחיעד חודפי, הם חלק מהאמנים שיופיעו השנה בערב יום העצמאות בחמישה מתחמים בעיר
ראש העיר, רחמים מלול: "רחובות חוגגת 68 שנה למדינת ישראל וכמיטב המסורת, חגיגות יום העצמאות ייערכו בחמישה מתחמי הופעות ושירה, שהותאמו לכלל האוכלוסייה ויתקיים מופע זיקוקים מרהיב. ביום העצמאות יתקיים מסע האופניים המסורתי בין שביליה, משעוליה ונופיה של העיר רחובות וחובבי ההליכה יוכלו להצטרף לסיור מיוחד בעיר, ודרכו ללמוד על הווייתה בימי מלחמת העצמאות. אשמח לארח אתכם בצאת החג בקבלת הפנים החגיגית ברחבת העירייה. יום עצמאות שמח לתושבי העיר ולכל תושבי ישראל". מחזיק תיק התרבות, עודד עמרם: "ביום העצמאות הקרוב ייהנו תושבי רחובות ממגוון רחב של הופעות שמתאימות לכל הגילאים ולכלל האוכלוסייה. גם השנה, החלטנו לקיים הופעות עם האמנים האיכותיים ביותר אך מבלי להפריז בהוצאות. יום עצמאות שמח לכולם".
ערב יום העצמאות, ג' באייר, יום רביעי, 11.5.2016, בשעה 20:00

במה מרכזית,  גן המייסדים

בבמה המרכזית יופיעו: סאבלימינל, אוריינטינו פרוג'קט – ליילה סיסיליה מלקוס ואיציק שמלי, להקת אלייב, להקת עירומיוזיק ולהקות זמר ומחול עירוניות. הנחיה ושירה – מתי סרי.

מתחם ילדים, חניון גן המייסדים

20:00 – בן רביד (כוכב "גאליס") וצ'ק צ'יק
22:00 - בימת מוסיקה אתיופית "הפרויקט של יוהנס" – הרכב מוסיקלי ישראלי ייחודי של זמרים ונגנים אשר מביאים מוסיקה אתיופית אותנטית.

מתחם זמר עברי ושירה בציבור, גן המגינים

בין האמנים שיופיעו: נורית גלרון, אלון אולארצ'יק, שלושתנו – חנן יובל, דורית ראובני ואורי הרפז, והזמרת הילה בן דוד. הנחיה ושירה: יובל חלף,

מתחם זמר והרקדה ים-תיכונית, צומת הרשנזון - הרצל- עזרא

במתחם הזמר הים תיכוני יופיעו: מושיק עפיה, אבנר גדסי, רגב הוד, נסרין קדרי, נתנאל, יובל דמארי. מנחה: משה ענקי.

מתחם הרקדה וזמר חסידי,  מול בית שפירא.

במתחם יופיעו האמנים:  אחיעד חודפי, חזקי סופר, נועם חייט ותזמורתו, אריאל קנדבי, אייל טוויטו ומקהלת מלאכי שמים. הנחיה: ליאור ניצן.

בימת הזמר העברי תונגש לנכים ולכבדי שמיעה.

21:30 - מופע זיקוקי דינור - מגג קניון רחובות
יום העצמאות, ד' באייר,  12.5

לפירוט האירועים לחצו כאן

"רוכבים בעצמאות", 8:30, גן המייסדים
מסע אופניים באורך 11 ק"מ לכל המשפחה במסלול "סובב רחובות", בשכונות העיר הוותיקות והחדשות. זינוק וסיום בגן המייסדים. חובה קסדה למשתתפים. ניתן לרכוש קסדה במחיר סמלי של 10 שקלים וניתן לשכור אופניים במקום. חל איסור רכיבה על אופניים חשמליים. הכניסה חופשית!

לפרטים אודות מסע אופניים "רוכבים בעצמאות"

סיור 'רחובות במלחמת העצמאות'
בשעה 10:00 ייערך סיור חגיגי שבו ישוחזרו הימים שבין כ"ט בנובמבר ועד תום מלחמת העצמאות בהדרכת: ד"ר דני בר מעוז, סופר והיסטוריון. לפרטים והרשמה: בית דונדיקוב – 08-9494721.

מוצאי יום העצמאות, ד' באייר, 12.5, בשעה 20:00, ברחבת בניין העיריה

ראש העיר יארח את התושבים בקבלת פנים חגיגית
ותתקיים הענקת תעודות לחיילים מצטיינים תושבי העיר.
האירוע בהשתתפות אמן אורח:
הזמר דני סנדרסון

לפרטים אודות קבלת הפנים החגיגית לחצו כאן