הופכים את גן המייסדים לפארק שעשועים צעצועים ואטרקציות ובערב למתחם מסיבת פורים לנוער

חגיגות פורים לכל המשפחה ייערכו השנה בסימן "עולם החלומות הקסום", בגן המייסדים, אשר יהפוך לפארק שעשועים ואטרקציות, עם בובות ענק, מתחמי דמיון וחלומות עם נסיכים ונסיכות, אבירים וטירות, מופעי תיאטרון בובות, מסיבת פורים לנוער ועוד, בהם יוכלו ילדי העיר ליהנות משלל מופעים, הפעלות ושעשועים

עיריית רחובות, באמצעות החברה העירונית לתרבות, ספורט ונופש, נערכת לחגיגות פורים שיתקיימו ביום ראשון, 12.3.17, בין השעות 10:00 – 15:00, בגן המייסדים ברחובות.

השנה, במסגרת חגיגות פורים ייערך אירוע ענק, בסימן "עולם החלומות הקסום" עם בובות, משחקים וצעצועים, בגן המייסדים, שיהפוך ליום אחד ומיוחד לפארק שעשועים וצעצועים ענק, שבו יוכלו ילדי העיר ליהנות משלל מופעים ואטרקציות.

ראש העיר, רחמים מלול: "אני מתכבד להזמין את תושבי רחובות והסביבה לחגיגות הפורים הגדולות והמיוחדות, שתתקיימנה, גם השנה, בגן המייסדים. ילדי רחובות ייהנו מחגיגת פורים מיוחדת במינה, בלתי נשכחת, צבעונית ושמחה שתוכננה לפרטי פרטים. המשתתפים בחגיגות ירגישו למשך יום אחד שלם בעולם אחר, שכולו חגיגה לכל המשפחה".

חבר המועצה ומחזיק תיק התרבות, עודד עמרם: "מידי שנה, אנו מקיימים ברחובות חגיגות פורים ייחודיות ששמן יצא למרחוק. אני מזמין את כולם לצאת עם הילדים להגיע לגן המייסדים, ולחגוג יחד את חג פורים. החגיגה הזו היא מקור גאווה לעירנו ואני בטוח שכולם ייהנו ממנה, מבוגרים וצעירים כאחד".

החברה העירונית דוגלת בקהילתיות, ועל פי התכנית, ילדי העיר ייקחו חלק נכבד בשלל מופעי פורים. על הבמה המרכזית יתקיימו כל העת מופעים של מיטב להקות המחול והזמר העירוניות. שחקני בימת הנוער רחובות יופיעו עם שירי המחזמר המצליח "משחקים בלב", ויסתובבו ברחבי הגן כשהם מחופשים לשלל דמויות קסומות מעולם הצעצועים והמשחק, וישעשעו את הקהל הרחב.

בגן יפעלו מתחמים רבים להנאת כלל ציבור המשתתפים - פליימוביל ענק, בובות סוסי רכיבה, מתחם מולטימדיה, גשר חבלים, מתחם בנייה בלגו, מתחם יצירת בובות, מיני לונה פארק שיכלול גלגל ענק, ספינת פיראטים, מטוסים ועוד, עולם החלומות ובו נסיכות, נסיכים, חדי קרן, אבירים, טירות, ארמונות, ופיראטים, ומתחם ג'ימבורי לקטנטנים. כמו כן, יתקיים מופע אורח "תיבת השירים של ערוץ הופ" עם מיטב הדמויות האהובות מהערוץ. בערב, בין השעות 23:00-20:00, יהפוך חניון גן המייסדים למתחם מסיבת פורים עבור הצעירים והנוער, ויארחdj's  מהשורה הראשונה – אילון מתנה וגל מלכה.

האירוע מונגש, והסדרי נגישות ניתן למצוא באתר עיריית רחובות, באתר החברה העירונית ובפייסבוק.

הציבור מוזמן להגיע וליהנות!

לפרטים נוספים הקליקו

לאירועי פורים למגזר הדתי הקליקו